Grilovačka 2014

ViVa myslela aj toho roku na svojich zákazníkov, architektov či tzv.sympatizantov a v spolupráci s nemeckými firmami DuravitHansgrohe zorganizovala dlhoočakávanú grilovačku. Ako inak, aj teraz sme termín zvolili na štvrtok predposledný augustový týždeň.

Všetko sme začali rozkladať hneď zrána, aby sme mohli začať pekne o 11tej, ako sme sľúbili.  

Okrem stanov, stolov, grilu či výčapu si svoje miesto našiel aj Select mobil od Hansgrohe, kde boli vystavené najzaujímavejšie batérie a sprchy od danej spoločnosti. Nechýbali zástupcovia Hansgrohe, ktorí radi poskytli odborný výklad k daným produktom. Hansgrohe so sebou priniesol pre deti a dospelých obľúbený Seqway, na ktorom sa mohli všetci povoziť.

Hoci Duravit žiadny automobil s vystaveným nábytkom nemá, naša skúšobňa a showrrom im boli plne k dispozícii. Zástupcovia Duravitu veľmi radi a ochotne povysvetľovali a poukazovali všetko, na čo sa ich zákazníci spýtali. Rovnako ako na školení, aj počas grilovačky bol najväčší záujem o predvedenie bidetového sedátka SensoWash, ktoré bolo zároveň cenou v tombole.

Priestor na vystavenie svojich motocyklov dostal aj náš partner Harley Davidson. Nechýbala ani možnosť skúšobných jázd na nových Renaultoch.

V podvečerných hodinách prišlo na rad vytúžené losovanie tomboly. Kto sa zúčastnil školenia v predchádzajúcich dňoch a bol prítomný na grilovačke, mal veľkú šancu vyhrať niektorú z 3 cien. O moderovanie sme poprosili nášho čestného hosťa p.Gogála, ktorý rád prijal túto ponuku. Tombolové lístky ťahali z provizórnej urny zástupcovia firiem, ktorí svoje ceny venovali do tomboly.  

Po úspešnom nájdení nových majiteľov cien sa mohla rozprúdiť zábava. O hudbu a zábavu sa nám postarala porocková skupina Shine, ktorá zahrala zmes známych československých a zahraničných skladieb.

Viac fotiek z grilovačky si môžete pozrieť v našej galérii na facebooku.


Chcete sa dozvedieť viac? Prečítajte si ďalšie články na našom BLOG-u.

Kúpeľňa môže byť tým najkvalitnejším miestom vo vašej domácnosti:

vyberte si sprchový kút, vaňu, umývadlo, vodovodné batérie či kúpeľňové doplnky v podobe dizajnových šperkov s úplne novými technologickými vychytávkami, ktoré sú úsporné a jednoduché na čistenie.

Toalety už dnes ponúkajú oveľa viac, ako v minulosti:

vyberte si luxusné, hygienické, jednoduché, kvalitné a variabilné WC, bidet, pisoár či WC doplnky, ktoré si zachovávajú svoj spôsob montáže, len tvar je premyslenejší a funkčnosť kvalitnejšia.

Kuchyňa je srdcom každého domova:

je miestom na každodenné stretávanie, kde sa varí, tvorí, či najčastejšie upratuje. Doprajte si aj tu o niečo viac pohodlia vďaka našim drezom, kuchynským batériám či kuchynským doplnkom, ktoré vám zabezpečia čistejšiu a krajšiu domácnosť.

Potrebujete poradiť? Netrápte sa a neváhajte nás osloviť.

© vivask.sk 2024, beží na systéme sellio od vibration.sk