ViVa GRIL 2018

Aj tento rok sme pre našich obchodných partnerov a priateľov pripravili už tradičnú ViVa Gril párty s množstvom zaujímavostí a zábavy. Samotnej grilovačke predchádzali prezentácie noviniek od značiek DuravitDuscholuxEmcoGroheHansgroheIdeal StandardKaldeweiSchell v našom showroome. Ak ste chceli o produktoch vedieť ešte viac, mohli ste sa spýtať priamo v prezentačných stánkoch na akcii.

K originálnej zábave prispeli aj Harley Davidson s predstavením motocyklových noviniek a možnosťou jazdy na trenažéri, Jaguar a Land Rover so skúšobnými jazdami na nových automobiloch. Novinkou bol cyklotrenažér, na ktorom ste si mohli zajazdiť ako profesionál tímu Bora Hansgrohe. Popri zábavných atrakciách ste si mohli pochutnať na gurmánskych špecialitách, nabiť energiu Príbehom jednej kávy od profesionálnych baristov, či vyskúšať ochutnávku rumov.

Vyvrcholením akcie bol koncert legendárnej skupiny Horkýže slíže, ktorá rozprúdila zábavu vo veľkom štýle. Koncertu predchádzala tombola plná zaujímavých a hodnotných cien. Dokonca nám aj Peter Sagan poskytol vlastnoručne podpísaný dres.

Ďakujeme všetkým zúčastneným za skvelú atmosféru a obchodným partnerom za pomoc pri organizácii akcie.

Tešíme sa na vás pri ďalšej grilovačke :)

Výber fotografí z ViVa Gril párty 2018 nájdete na našej facebookovej stránke.


Chcete sa dozvedieť viac? Prečítajte si ďalšie články na našom BLOG-u.

Kúpeľňa môže byť tým najkvalitnejším miestom vo vašej domácnosti:

vyberte si sprchový kút, vaňu, umývadlo, vodovodné batérie či kúpeľňové doplnky v podobe dizajnových šperkov s úplne novými technologickými vychytávkami, ktoré sú úsporné a jednoduché na čistenie.

Toalety už dnes ponúkajú oveľa viac, ako v minulosti:

vyberte si luxusné, hygienické, jednoduché, kvalitné a variabilné WC, bidet, pisoár či WC doplnky, ktoré si zachovávajú svoj spôsob montáže, len tvar je premyslenejší a funkčnosť kvalitnejšia.

Kuchyňa je srdcom každého domova:

je miestom na každodenné stretávanie, kde sa varí, tvorí, či najčastejšie upratuje. Doprajte si aj tu o niečo viac pohodlia vďaka našim drezom, kuchynským batériám či kuchynským doplnkom, ktoré vám zabezpečia čistejšiu a krajšiu domácnosť.

Potrebujete poradiť? Netrápte sa a neváhajte nás osloviť.

© vivask.sk 2024, beží na systéme sellio od vibration.sk