GROHE Truck Tour 2024 vo ViVe

V piatok 20.09., sa vo Vive uskutočnila zastávka GROHE Truck Tour 2024, ktorá priniesla nielen technologické novinky, ale aj príjemné stretnutia s našimi partnermi a odborníkmi z odvetvia. Počasie nám prialo, čo vytvorilo ideálnu atmosféru pre vonkajšie prezentácie. Táto udalosť nám priniesla možnosť naživo objaviť najnovšie technológie a produkty tejto svetovej značky v oblasti kúpeľňových riešení. Na mieste bolo zabezpečené občerstvenie, čo umožnilo návštevníkom v uvoľnenej atmosfére diskutovať o produktoch, akými sú revolučná sprchová toaleta GROHE Sensia Arena a inštalačné podomietkové sprchové rámy, ktoré si mohli priamo na mieste vyskúšať. Okrem toho si zákazníci mohli prezrieť aj novú výstavku GROHE v našom showroome, kde mali príležitosť obdivovať ďalšie kúpeľňové riešenia a inšpirovať sa pre svoje projekty. Záujem bol veľký, a to aj vďaka účasti mnohých našich dlhodobých partnerov, ktorí sa aktívne zapájali do diskusií o trendoch a inováciách. Celková atmosféra akcie bola vynikajúca – od skvelého jedla, cez živé rozhovory, až po možnosť vidieť na vlastné oči budúcnosť kúpeľňových riešení. Tešíme sa na ďalšie podobné podujatia a pokračovanie našej spolupráce s partnermi. 

GROHE Sensia Arena: Budúcnosť toaliet 

Jedným z hlavných ťahákov tohtoročnej prehliadky bola novinka GROHE Sensia Arena, revolučné riešenie v oblasti osobnej hygieny. Táto sprchová toaleta kombinuje pokročilé technológie a dokonalý komfort, čím nastavuje nové štandardy pre každodenné používanie. GROHE Sensia Arena je vybavená množstvom funkcií, ktoré zlepšujú hygienu a zvyšujú pohodlie používateľa. Automatické otváranie a zatváranie, integrované čistenie dýz a osobné nastavenia teploty, tlaku a typu sprchy sú len niektoré z výhod. Okrem toho antibakteriálny povrch zabraňuje množeniu baktérií, čím zvyšuje hygienické štandardy. Návštevníci GROHE trucku mali možnosť si tento inovatívny produkt osobne vyskúšať a presvedčiť sa o jeho kvalitách. 

Inštalačné podomietkové sprchové rámy: Jednoduchšia a flexibilnejšia montáž 

Ďalšou novinkou, ktorá bola predstavená počas GROHE Truck Tour, boli inštalačné podomietkové sprchové rámy. Ide o riešenie, ktoré zjednodušuje inštaláciu sprchových systémov a umožňuje väčšiu flexibilitu pri navrhovaní kúpeľní. Tieto rámy poskytujú nielen vysokú stabilitu a dlhú životnosť, ale tiež minimalizujú nutnosť zásahov do stien, čím urýchľujú montáž. Špeciálny systém zabezpečuje, že inštalácia je maximálne presná a umožňuje lepšiu kompatibilitu so širokou škálou sprchových systémov od GROHE. Prehliadka v rámci GROHE Truck Tour 2024 bola pre mnohých inšpiráciou na to, ako skombinovať inovatívne technológie s estetickým dizajnom. Novinky, ako GROHE Sensia Arena a inštalačné sprchové rámy, ukazujú, že GROHE pokračuje v trende prinášania prémiových riešení, ktoré zlepšujú kvalitu života. 

Onedlho budú vystavené už aj na showroome.

© vivask.sk 2024, beží na systéme sellio od vibration.sk