Novinky Duravit vo ViVe

Novú kolekciu Duravit teraz nájdete aj v našom showroome. Prídte sa zoznámiť s modernými a nadčasovými novinkami na trhu. 

Keramika DuraSquare kombinuje zdanlivé protiklady a bez námahy a vyzerá neskutočne dobre. Jasnosť, precíznosť a redukovanosť prechádza kompletným programom, ktorý je nielen moderný a nadčasový, ale tiež udržateľný a trvanlivý. 

Umývadlá obsahujú extrémne presné rovnobežky, ktoré zvýrazňujú oblé prechody vnútri umývadla. Vďaka inovatívnemu materiálu DuraCeram® sú okraje iba 5 milimetrov hrubé. Tým sa maximalizuje veľkosť umývacej časti a zároveň sa dá mimoriadne ľahko čistiť. Taktiež vhodné pre menšie miestnosti: najmä subtílne tvary keramiky a konzoly umývadla vytvárajú transparentnosť a ľahkosť. 

S novým zrkadlovým programom, ukazuje Duravit všestranné dizajnové riešenie, ktoré pridáva hodnotu kúpeľniam ako v privátnom, tak i verejnom sektore a zároveň poskytuje optimálne a krásne osvietenie. V tomto variante poskytujú priame osvetlenie dve svetlá, umiestnené po bokoch. Špeciálne navrhnutý deflektor poskytuje obzvlášť homogénne svetlo s vysokou svietivosťou. Dodatočne dostupné s vyhrievaním proti zahmlievaniu a stmievacími funkciami.

Nová interpretácia nadčasovej geometrie. To je nástupca série Vero Air. Vero Air klozet je celkom senzáciou. Nielen z pohľadu dizajnu, ale aj funkcia. Jednoduchý, obdĺžnikový tvar je zakončený jemnou krivkou, smerujúci nadol. Tým zvýrazňuje geometrickú precíznosť a zároveň je harmonicky zaoblený. Vnútri je zlepšená Rimless® technológia a prvýkrát je možné ju použiť u hranatého klozetu.


Chcete sa dozvedieť viac? Prečítajte si ďalšie články na našom BLOG-u.

Kúpeľňa môže byť tým najkvalitnejším miestom vo vašej domácnosti:

vyberte si sprchový kút, vaňu, umývadlo, vodovodné batérie či kúpeľňové doplnky v podobe dizajnových šperkov s úplne novými technologickými vychytávkami, ktoré sú úsporné a jednoduché na čistenie.

Toalety už dnes ponúkajú oveľa viac, ako v minulosti:

vyberte si luxusné, hygienické, jednoduché, kvalitné a variabilné WC, bidet, pisoár či WC doplnky, ktoré si zachovávajú svoj spôsob montáže, len tvar je premyslenejší a funkčnosť kvalitnejšia.

Kuchyňa je srdcom každého domova:

je miestom na každodenné stretávanie, kde sa varí, tvorí, či najčastejšie upratuje. Doprajte si aj tu o niečo viac pohodlia vďaka našim drezom, kuchynským batériám či kuchynským doplnkom, ktoré vám zabezpečia čistejšiu a krajšiu domácnosť.

Potrebujete poradiť? Netrápte sa a neváhajte nás osloviť.

© vivask.sk 2024, beží na systéme sellio od vibration.sk