Spoločnosť ViVa zachraňuje históriu – kúpi od Vás staré vodovodné batérie

Spoločnosť ViVa, popredný predstaviteľ vo svete kúpeľňových a dizajnových štúdií a skutočný priekopník v oblasti kúpeľní, sa ako prvá rozhodla zachraňovať staré vodovodné batérie

Tieto bude ošetrovať, zhromažďovať a vystavovať vo svojom  kúpeľňovom showroome, kde si ich každý môže prísť pozrieť. 

„Nápad vrátiť život starým historickým batériám sa zrodil v „hlave“ ViVy. Osud chátrajúcich batérií nám nie je ukradnutý. ...s úctou k histórii, k vývoju, aj k vám samotným. Nebyť tohto sna, ľudia by možno prišli o časť svojej minulosti. Postaráme sa o budúcnosť starých vodovodných batérií a s rešpektom k nim ich ponecháme v pamäti aj ďalším generáciám,“ hovorí o svojom zámere konateľ spoločnosti ViVa. 

Zbieranie starých, historických vodovodných batérií pod taktovkou ViVy sa bude niesť v duchu spolupatričnosti. 

Ľudia, ktorí vlastnia takúto batériu, sprchu či akúkoľvek časť armatúry zapadnutú prachom, ju môžu spoločnosti ponúknuť za hodnotu, akú batéria nadobudla svojím vekom, prípadne ju vymeniť za novú batériu. 

Voda, ako nesmierne dôležitý artikel pre život, je v našej domácnosti už hodnú chvíľu. Vývoj vodovodných batérií je preto čerešničkou na torte, ktorá sa neustále vyvíja a napreduje a je zaujímavé sledovať jej pokroky.

Viac sa dočítate na: www.vivaeshop.sk

Informácie pre médiá :
ViVa – Marek Vágai
vivaeshop@viva-sk.sk

tel.: +421 2 32 20 26 33


Chcete sa dozvedieť viac? Prečítajte si ďalšie články na našom BLOG-u.

Kúpeľňa môže byť tým najkvalitnejším miestom vo vašej domácnosti:

vyberte si sprchový kút, vaňu, umývadlo, vodovodné batérie či kúpeľňové doplnky v podobe dizajnových šperkov s úplne novými technologickými vychytávkami, ktoré sú úsporné a jednoduché na čistenie.

Toalety už dnes ponúkajú oveľa viac, ako v minulosti:

vyberte si luxusné, hygienické, jednoduché, kvalitné a variabilné WC, bidet, pisoár či WC doplnky, ktoré si zachovávajú svoj spôsob montáže, len tvar je premyslenejší a funkčnosť kvalitnejšia.

Kuchyňa je srdcom každého domova:

je miestom na každodenné stretávanie, kde sa varí, tvorí, či najčastejšie upratuje. Doprajte si aj tu o niečo viac pohodlia vďaka našim drezom, kuchynským batériám či kuchynským doplnkom, ktoré vám zabezpečia čistejšiu a krajšiu domácnosť.

Potrebujete poradiť? Netrápte sa a neváhajte nás osloviť.

© vivask.sk 2024, beží na systéme sellio od vibration.sk